FormaCars

Visit our community sponsor

Tab Content
  • Murd's Avatar
    Yesterday, 09:51 PM
    Yes Rich. That’s what I think, my grandfather always told me about the fall carb change when he put on the snow tires up here in the land of igloos...
    9 replies | 114 view(s)
  • Murd's Avatar
    Yesterday, 08:45 PM
    Thanks guys. Just making sure it’s not going to run too lean and blow something up.
    9 replies | 114 view(s)
  • Murd's Avatar
    Yesterday, 06:39 PM
    Being an age where I’ve never driven anything but efi, how much does the mixture lean out when temps drop? Next couple weeks look like low 50s at...
    9 replies | 114 view(s)
  • Murd's Avatar
    Yesterday, 06:30 PM
    Hard to tell for sure in the pic but at least one of the threaded ball joint mounts looks like it’s the wrong way. When the ball joint threads in...
    5 replies | 119 view(s)
  • Murd's Avatar
    10-06-2018, 03:54 PM
    Murd replied to a thread Brakes Gone! in Roadster
    I have considered ditching the bias adjuster cable, not sure it has anything to do with my problem though as I don’t know what the problem was. I...
    35 replies | 1011 view(s)
  • Murd's Avatar
    10-06-2018, 08:46 AM
    Can’t give you a definitive answer on the length and pump shaft engagement, I have what’s probably the same one on a 302 (not sure if the 351 is...
    1 replies | 134 view(s)
  • Murd's Avatar
    10-05-2018, 07:34 AM
    Murd replied to a thread Brakes Gone! in Roadster
    Mike I pumped it 100 times and it went to the floor. Randomly after sitting it would get firmer, a few pumps and it would go back to the floor. When...
    35 replies | 1011 view(s)
  • Murd's Avatar
    10-04-2018, 10:47 PM
    Murd replied to a thread Brakes Gone! in Roadster
    I’m aware of the 90 tilton box, when I was searching others setups lots just curved the cable like I did with no issues so I didn’t worry about it....
    35 replies | 1011 view(s)
  • Murd's Avatar
    10-04-2018, 10:40 PM
    Murd replied to a thread Rear axle delimma in Roadster
    Can’t comment on irs but it’s nice to have all the parts and components you need on hand. I picked up my kit end of February and dropped engine in...
    12 replies | 350 view(s)
  • Murd's Avatar
    10-04-2018, 08:36 PM
    Murd replied to a thread Brakes Gone! in Roadster
    Just went and jammed a stack of feeler gauges in between the pedal and Clevis washer. Pretty bang on 0.20. I did adjust it to the wilwood...
    35 replies | 1011 view(s)
  • Murd's Avatar
    10-04-2018, 05:14 PM
    Murd replied to a thread Brakes Gone! in Roadster
    Mike I believe it should suck some backwards but it should pump most through. Normally if you have a one man bleeder bottle, with the tube going...
    35 replies | 1011 view(s)
  • Murd's Avatar
    10-04-2018, 07:25 AM
    Murd replied to a thread Brakes Gone! in Roadster
    I should add there was a small but not insignificant amount of fluid had leaked out the pushrod end after I had bench bled it. I cannot see any...
    35 replies | 1011 view(s)
  • Murd's Avatar
    10-03-2018, 11:11 PM
    Murd replied to a thread Brakes Gone! in Roadster
    Railroad, sorry I’m not following. Do you mean the spacing between the pedal and the clevis? I do remember adjusting that during the build. Got...
    35 replies | 1011 view(s)
  • Murd's Avatar
    10-03-2018, 05:46 PM
    Murd replied to a thread Brakes Gone! in Roadster
    I’ve been out on the road away from home for work, going to try and get some time to get it out tonight. I ordered a new one today, should see it...
    35 replies | 1011 view(s)
  • Murd's Avatar
    09-30-2018, 11:42 AM
    Imagine one is for brake, one for clutch. Not sure about coyote wiring, it may have the clutch switch wired into its harness somewhere but on the Ron...
    12 replies | 299 view(s)
  • Murd's Avatar
    09-30-2018, 09:15 AM
    Murd replied to a thread Brakes Gone! in Roadster
    Just back out in the garage. Pushrod does have a bit of free play and again pedal does not hit crossbar. More important there is now brake fluid...
    35 replies | 1011 view(s)
  • Murd's Avatar
    09-30-2018, 08:56 AM
    Murd replied to a thread Brakes Gone! in Roadster
    I tried traditional bleeding first, mc would not push fluid, wanted to pressure bleed to make sure there was fluid in the master, didn’t have a...
    35 replies | 1011 view(s)
  • Murd's Avatar
    09-30-2018, 08:20 AM
    Murd replied to a thread Brakes Gone! in Roadster
    I am strongly leaning to the MC gone bad diagnosis
    35 replies | 1011 view(s)
  • Murd's Avatar
    09-30-2018, 08:11 AM
    Murd replied to a thread Brake Problem in Roadster
    This sounds very similar to the problem I am having in my “Brakes Gone “ thread
    58 replies | 12674 view(s)
  • Murd's Avatar
    09-30-2018, 08:04 AM
    Murd replied to a thread Brakes Gone! in Roadster
    My brake pedal does not hit the crossbar, has some free play, but not sure that the master pushrod might still be a bit tight, was thinking of this...
    35 replies | 1011 view(s)
  • Murd's Avatar
    09-29-2018, 10:06 PM
    Murd replied to a thread Brakes Gone! in Roadster
    Also while trying to pressure fluid through the system sometimes it flowed freely, sometimes it didn’t want to flow at all, like the valve was closed
    35 replies | 1011 view(s)
  • Murd's Avatar
    09-29-2018, 10:00 PM
    Murd replied to a thread Brakes Gone! in Roadster
    Spent some time tonight working to find out what’s up with my brakes. Hooked up blended bottle and it’s not bleeding fluid, actually opposite, it’s...
    35 replies | 1011 view(s)
  • Murd's Avatar
    09-29-2018, 05:17 PM
    Murd replied to a thread Brakes Gone! in Roadster
    I have the wilwood reservoirs, clear plastic, full to the line. With the back end up on jack stands the masters were likely above the top of the...
    35 replies | 1011 view(s)
  • Murd's Avatar
    09-29-2018, 04:49 PM
    Murd replied to a thread Brakes Gone! in Roadster
    Thanks guys, just off the phone with my ex formula car racer buddy. He also asked about a hill. I did have it up on jack stands today. Back end was...
    35 replies | 1011 view(s)
  • Murd's Avatar
    09-29-2018, 01:35 PM
    Murd replied to a thread Brakes Gone! in Roadster
    Yes they are wilwood reservoirs with the membrane you speak of. Don’t think that would make it go from hard brakes last time I drove to nothing though
    35 replies | 1011 view(s)
  • Murd's Avatar
    09-29-2018, 12:20 PM
    Murd started a thread Brakes Gone! in Roadster
    Just went out for a quick drive, a few hundred feet down from my driveway brakes for a stoplight and pedal went to the floor. While backing out of...
    35 replies | 1011 view(s)
  • Murd's Avatar
    09-28-2018, 08:12 PM
    Murd replied to a thread Factory five sale? in Roadster
    I bought mine during a sale in November 2016, I would expect another around the same time
    6 replies | 482 view(s)
  • Murd's Avatar
    09-22-2018, 10:37 AM
    My pertronix ignition module burnt out, first thing the customer service guy asked was if I had solid core wires, he said they don’t work with them...
    7 replies | 225 view(s)
  • Murd's Avatar
    09-21-2018, 08:06 PM
    Murd replied to a thread Windshield Mounting in Roadster
    I did it with the dash off. Can’t imagine the PIA with it on.
    11 replies | 449 view(s)
  • Murd's Avatar
    09-21-2018, 08:04 PM
    I have a Russell compression fitting going from my 3/8 nicop to 6an to my mechanical fuel pump. I just cut the flare and nut off the end of the...
    27 replies | 530 view(s)
More Activity
About Murd

Basic Information

About Murd
Biography:
Building a FFR MK4 I picked up in Feb, From Ontario Canada.

Statistics


Total Posts
Total Posts
189
Posts Per Day
0.47
General Information
Last Activity
Yesterday 09:59 PM
Join Date
09-10-2017
Referrals
0

09-16-2018


Levy Racing

Visit our community sponsor